la plec lleure educatiu casal extraescolars satnta teresa de lisieux joan maragall pau sans provença milagros consarnau

QUI SOM

Qui Som i Com Treballem

Som una empresa familiar amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’activitats extraescolars, casals i menjadors. A LA PLEC, creiem fermament en l’educació integral dels nostres infants, reconeixent que l’aprenentatge no s’acaba amb les hores lectives, i que l’àmbit del lleure ofereix un món ric en oportunitats.

Amb una atenció especial a les necessitats de les AFA’s, AMPA’s, escoles i altres associacions, ens esforcem per proporcionar un servei de qualitat adaptat a cada context. Des de l’ampliació de la jornada escolar per afrontar les demandes laborals, fins a l’exploració i el desenvolupament de les aptituds artístiques, esportives, acadèmiques, tecnològiques dels nens i nenes. LA PLEC oferim solucions concretes per a cada situació.

Amb una perspectiva personalitzada i flexible, treballem estretament amb cada institució i família per entendre les seves necessitats, preferències i valors. El nostre objectiu principal és assegurar que els infants i joves gaudeixin de les seves experiències, aprenguin i, alhora, que les famílies confiïn plenament en la nostra dedicació i cura.

A LA PLEC, els vostres fills i filles estan en bones mans!

Objectius Generals

  1. Treballar els hàbits i els valors.
  2. Desenvolupar les seves capacitats físiques i motrius.
  3. Afavorir la sociabilitat.
  4. Potenciar la imaginació i la creativitat.
  5. Respectar tot allò que ens envolta.
  6. Aprendre a compartir, acceptar i a respectar a l’altre.
  7. Desenvolupar la capacitat d’escoltar i entendre.
  8. Potenciar el treball en grup.
  9. Fomentar hàbits saludables.
  10. Reforçar la seva autonomia.

Seguiment

Totes les Activitats i Serveis tenen un seguiment específic i un contacte continuu amb l’equip directiu de l’Escola, mestres,  AFA/AMPA i amb le famílies.

Monitors/es

Cada centre disposarà d’un coordinador/a  amb un equip de monitors i monitores al seu càrrec.

Aquests/es estan seleccionats/des assegurant-nos els seu compromís amb l’empresa i el centre, garantint així, la continuïtat del personal.

Vols treballar amb nosaltres?

Parla'ns de tu

2 + 10 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat

Verificado por MonsterInsights