la plec lleure educatiu casal extraescolars satnta teresa de lisieux joan maragall pau sans provença milagros consarnau

QUI SOM

Qui Som i Com Treballem

Som una empresa familiar amb molts anys d’experiència que ens centrem en la gestió d’activitats extraescolars, casals i menjadors. La nostra raó de ser  és oferir un servei de qualitat a totes aquelles AFA’s, AMPA’s, Escoles i diferents associacions que entenguin, com nosaltres, que l’educació dels nostres nens i nenes no acaba en l’horari lectiu i que hi ha tot un món de possibilitats a oferir en l’àmbit del lleure.

La Plec ofereix solucions concretes  dins el món del lleure a les diferents demandes que cada centre i família requereix, des de la necessitat d’ampliar la jornada escolar de l’infant per temes laborals, fins a la voluntat de que el nen/a desenvolupi les seves qualitats (artístiques, esportives, psicomotrius …)

Des de La Plec, Serveis de Lleure, us informem que oferim un servei personal i diferent a cada AFA, AMPA, Escola … depenent de les seves necessitats, gustos i tradicions, on el primer de tot és que els nens i nenes gaudeixin d’allò que fan, que, a més a més, aprenguin i que els pares  i mares tingueu la tranquil·litat de què els vostres fills i filles estan en bones mans.

Objectius Generals

Els nostres serveis no són simplement un “pàrquing” infantil, sinó que oferim un espai on tenim per objectius :

  • Treballar els hàbits i els valors.
  • Desenvolupar les seves capacitats físiques i motrius.
  • Afavorir la sociabilitat.
  • Potenciar la imaginació i la creativitat.
  • Respectar tot allò que ens envolta.
  • Aprendre a compartir, a acceptar i a respectar l’altre.
  • Desenvolupar la capacitat d’escoltar i entendre.
  • Potenciar el treball en grup.
  • Fomentar hàbits saludables.
  • Reforçar la seva autonomia.

Seguiment

Totes les Activitats i Serveis tenen un seguiment específic i un contacte continuu amb l’equip directiu de l’Escola, mestres,  AFA/AMPA i amb le famílies.

Monitors/es

Cada centre disposarà d’un coordinador/a  amb un equip de monitors i monitores al seu càrrec.

Aquests/es estan seleccionats/des assegurant-nos els seu compromís amb l’empresa i el centre, garantint així, la continuïtat del personal.

Vols treballar amb nosaltres?

Parla'ns de tu

8 + 3 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat

Verificado por MonsterInsights