ESCOLA

PAU SANS

SERVEI DE MENJADOR I SERVEI D'ACOLLIDA TARDA, JUNY'22, JORNADA INTENSIVA.

Per tal de poder organitzar el Servei de Menjador, si el vostre fill/a fa ús d’aquest servei, necessitem saber si l’utilitzarà durant el mes de juny. Responeu, si us plau, aquest formulari, abans del 20 de maig.

Us oferim també un Servei d’Acollida de Tarda pel mes de juny (1 i 2 de juny horari normal d’Escola) i del 7 al 21 (jornada intensiva), per motius organitzatius el dia 22, últim dia de curs, sí que hi ha Servei de Menjador però no Servei d’Acollida de tarda, haureu de venir a recollir als vostres fills/es a les 15h.

Hola, què necessites?

Clica la imatge i mira que oferim:

INSCRIPCIÓ ALUMNES FIXES

SERVEI DE MENJADOR

CURS 2021/22

NOVETAT EVENTUALS/ESPORÀDICS

INSCRIPCIÓ ALUMNES ESPORÀDICS

SERVEI DE MENJADOR

CURS 2021/22

Des del curs 2008/09 LA PLEC, Serveis de Lleure realitza el Servei de Menjador a l’escola Pau Sans, la nostra intenció és oferir un bon servei tant de qualitat amb el dinar, com de qualitat pedagògica, ja que considerem que el Temps del Menjador, a més a més, de complir un objectiu molt concret (que el nen/a  mengi) també és un bon espai d’intervenció educativa i per tant amb uns objectius a aconseguir.

Des de LA PLEC, Serveis de Lleure, SL , ens plantegem avançar en tots els aspectes que fan referència a la gestió del Menjador Escolar, basant-nos en la experiència d’anys de feina en aquest sector, i sobretot, basant-nos amb la il·lusió i les ganes de treballar  i millorar dia rere dia. 

La nostra proposta  de GESTIÓ  DE MENJADOR  és 

1) Confiar la tasca del  Servei de Càtering a una empresa puntera en aquest sector: Roca Gonzalez

 2) Vetllar per que el primer punt funcioni correctament i amb els nivells qualitatius exigits i organitzar, dirigir i coordinar la tasca del monitoratge i les activitats a desenvolupar, procurant així aconseguir els objectius tant generals com específics plantejats en el projecte.

Què necessites?

SERVEI D’ACOLLIDA DE MATÍ

Servei pensat per aquelles famílies que necessiten començar abans la jornada escolar. Pot ser un servei fixe (cada dia) o eventual.

De dilluns a divendres de 8h a 9h o de 8:30h a 9h.

SERVEI D’ACOLLIDA DE TARDA

ACO-EXPRES I ACO-TARDA

Servei pensat per aquelles famílies que necessiten allargar la jornada escolar. En un ambient lúdic de joc no dirigit, on també poden berenar. Pot ser un servei fixe (cada dia) o eventual.

                 Servei d’Aco-Expres, fins a les 17h              Servei d’Aco-Tarda, fins a les 17:45h

extraescolars

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

La Plec Pau Sans Extraescolars Menjador Acollida

Parlem?

15 + 13 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat