la plec lleure educatiu casal extraescolars satnta teresa de lisieux joan maragall pau sans provença milagros consarnau

ELS NOSTRES CASALS

SOM EL CASALOT!

I 20 ANYS DESPRÉS, SEGUIM CONSTRUINT L’ESTIU!

Clica la imatge i mira qui som!!!

Benvinguts i Benvingudes a:

EL CASALOT 2024 de LA PLEC, SERVEIS DE LLEURE SL

Triar el teu destí! Clica el Casalot on vols formar part d’aquesta història:  FEP Tecla Sala o al Pau Sans i Joan Maragall.

El període d’isncripció finalitza el 21 d’abril a les 23:59h.

A partir d’aquesta data, qualsevol inscripció restarà subjecta a disponibilitat i tindrà un recàrrec de 6€.

Per saber disponibilitat, envia un correu a: laplecteclasala@gmail.com o a casalpausans@gmail.com

EL CASALOT 2024, FEP TECLA SALA

EL CASALOT 2024, ESCOLA PAU SANS I JOAN MARAGALL

Després d’haver gaudit de la emocionant revelació del Centre d’Interès del Casalot 2024, et convidem ara a explorar més a fons tot el que tenim preparat per a tu aquest estiu!

Entra en el màgic món del nostre Casalot i descobreix tots els detalls de la llegenda de Camelot que ens acompanyarà en aquesta aventura. Les emocions, les sorpreses i els moments inoblidables t’esperen mentre t’endinses en aquesta experiència única.

Arriba el moment de triar el teu destí! Clica en el casal on vols formar part d’aquesta història: ja sigui al FEP Tecla Sala o al Pau Sans i Joan Maragall. No deixis passar l’oportunitat d’un estiu ple de misteri, aventura i diversió!

                                                                            

Infants i Joves

Al 2023, 440 infants i joves van gaudir dels nostres Casals!
T’HO PERDRÀS EL PROPER ESTIU?

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Benvingudes i Benvinguts als Casals de  LA PLEC, Serveis de Lleure! 

Ja fa més de 20 anys que ens divertim, aprenem i creixem juntes i junts als nostres Casals, uns Casals plens d’aventures inoblidables!

Què ens fa diferents? Ho tenim clar: aquí no només juguem, sinó que aprenem i creem moments únics plens d’educació en valors. Al contrari de les opcions tradicionals, oferim un Casal temàtic carregat d’activitats emocionants que els vostres petits i joves mai haguessin imaginat.

Cada any seleccionem un tema fascinant que captiva la imaginació dels nostres participants. Aquest tema guia totes les nostres activitats i, per si fos poc, el dividim en sub-temes setmanals per fer-ho encara més divertit i comprensible. Així, cada setmana és una nova aventura que estimula la curiositat i fomenta l’aprenentatge.

Perquè sabem que l’experiència no acaba a les portes del nostre casal, treballem de la mà de les famílies per crear una connexió més profunda amb el centre d’interès. Volem que els vostres fills es converteixin en els protagonistes d’aquesta història, i que cada setmana sigui un capítol més emocionant que el anterior.

Així que si esteu buscant més que platja i piscina, si voleu que els vostres fills gaudeixin d’una experiència única, educativa i plena de valors, feu-nos un lloc a la vostra agenda d’estiu. Els vostres petits no només es divertiran, sinó que també créixeran, aprendran i faran amics per tota la vida.

Us esperem a LA PLEC, on cada Setmana Santa i Estiu, és una oportunitat per viure aventures extraordinàries!

MONITORS /ES

Els monitors i monitores que trobareu a La PLEC combinen una rica diversitat d’experiència en el món del lleure. Des de aquells amb una llarga trajectòria fins als més joves, tots ells comparteixen un alt nivell d’implicació en la seva feina. Aquesta amalgama d’edats i experiències resulta ser un dels nostres èxits, ja que ens permet crear un ambient vibrant i enriquidor. A més, aquesta diversitat afavoreix una transmissió de coneixements i idees única, garantint una experiència educativa completa i de qualitat per als vostres fills.

La nostra fórmula és la combinació perfecta entre la saviesa acumulada i la frescor de les noves perspectives.

Tot això, en estricta concordància amb les ràtios establertes pel DECRET 267/2016 DE JULIOL, DE LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE EN LES QUALS PARTICIPEN MENORS DE 18 ANYS, I QUE VA ENTRAR EN VIGOR L’1 DE NOVEMBRE DE 2016.

CONTACTA AMB NOSALTRES

1 + 3 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec, Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat.

Verificado por MonsterInsights