la plec lleure educatiu casal extraescolars satnta teresa de lisieux joan maragall pau sans provença milagros consarnau

ELS NOSTRES CASALS

SOM EL CASALOT!

I 20 ANYS DESPRÉS, SEGUIM CONSTRUINT L’ESTIU!

Clica la imatge i mira qui som! ⇒

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

LA PLEC, Serveis de Lleure, porta realitzant, amb èxit, Casals d’Estiu des de fa més de  20 anys.

La nostra proposta és molt clara:  oferim un Casal on no només els infants i joves venen a jugar i a passar l’estona, sinó que a més a més aprenguin coses i sobretot aprenguin educació en valors.

A diferència de moltes altres propostes que veureu, nosaltres oferim un Casal diferent, temàtic, amb moltes activitats que normalment els infants i joves,  no fan amb les famílies i fugint totalment de la manera tradicional de fer els Casals, oferint tan sols, platja i piscina, i alguna sortida al parc del costat de l’escola. 

Cada any, hem procurat trobar un centre d’interès atractiu per als infants i joves, adaptant totes les activitats a aquest tema. Dins del centre d’interès, dividim cada setmana en un sub-centre, per fer més fàcil i entenedor  quin és el fil conductor del Casal. També intentem trobar complicitats amb LA FAMÍLIA de l’infant i jove, per així donar continuïtat al centre d’interès i que estiguin encara més motivats amb l’activitat.

 

EXCURSIONS, SORTIDES, TALLERS TEMÀTICS, XERRADES MAGISTRALS, TEATRE,  MANUALITATS, JOCS, “LA NIT”, SAMARRETA TEMÀTICA, PISCINA, COLÒNIES… I MOLT MÉS!

 

Quan presentem un projecte, ho fem ja amb una planificació prèvia i un centre d´interès definit, desenvolupat i detallat,  amb totes les activitats i sortides programades ja incloses en el preu.

INFANTS i JOVES

Aquest 2022, 430 nens i joves van a gaudir dels nostres Casals!
T’HO PERDRÀS EL PROPER ESTIU?

Tot això a un preu assequible i facilitant el pagament en tres vegades.

 • Oferim preu per setmanes o un preu amb descompte per realitzar el Casal sencer.
 • Oferim també anar de colònies tres dies/dues nits la darrera setman del Casal.
 • L’Horari del Casal és: de 9:00h a 14:00h (excepte els dies d’excursió que tornem a les 16:30).
 • Servei de Menjador: de 14:00h a 16:30h
 • Servei d’Acollida Matí i Tarda: de 8:00h a 9:00h i de 16:30h a 17:00h.
 • Preu per setmanes o preu especial per al Casal sencer.
 • Descompte per al/la segon/a o més fills/es, en l’opció de Casal sencer o per tres setmanes o més.
 • Casal d´Estiu
 • Casal de Setembre
 • Casal de Nadal
 • Casal de Setmana Santa

MONITORS /ES

Els monitors/es que ofereix LA PLEC, són monitors/es amb una llarga experiència en el Món del Lleure. Tots/es ells/es tenen un grau d’implicació màxim en la seva feina. Saben perfectament quines són les seves tasques i segueixen la línia educativa de l’empresa, ja que la majoria són monitors/es que treballen per La Plec durant el curs escolar.

Seguim la ràtio marcada pel DECRET 267/2016 DE JULIOL, DE LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE EN LES QUALS PARTICIPEN MENORS DE 18 ANYS, I QUE VA ENTRAR EN VIGOR L’1 DE NOVEMBRE DE 2016.

CONTACTA AMB NOSALTRES

10 + 15 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec, Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat.