EXTRAESCOLARS

CURS 2021/22

Des de LA PLEC, SERVEIS DE LLEURE portarem a terme amb la màxima escrupolositat les directrius marcades des dels DEPARTAMENTS D’EDUCACIÓ I SALUT per fer de les Activitats Extraescolars un espai segur.

Disposem dels certificats dels cursos de NETEJA I DESINFECCIÓ i D’ACOMPANYAMENT EMOCIONAL obligatoris per a la realització del Casal, així com el certificat del curs de  PRIMERS AUXILIS EN SALUT MENTAL impulsat per l’Ajuntament de L’H en col·laboració amb el servei de salut municipal, la Fundació Orienta i l’associació educativa Itaca,  que fan que ja tinguem molt integrats tots els protocols i hàbits així com l’acompanyament emocional en el cas de que algun infant/jove ho necessiti.

Activitats Extraescolars

La proposta d’activitats extraescolars vol ser un complement en el procés de formació integral dels nens/es.

La proposta d’activitats per part de La PLec, Serveis de LLeure SL,  s’ha anat diversificant intentant cobrir inquietuds  de  la  canalla  i donar resposta a necessitats de servei a les famílies. Però la nostra proposta es basa sobretot en els anys d’experiència que portem treballant en aquest sector i la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats de les diferents escoles.

El  temps  de  lleure  ofereix possibilitats que no es troben dins el marc de l’horari escolar. En aquest temps podem  gaudir  d’una estona  de canalització  de l’escreix d’energia, desenvolupar  l’esperit de superació, potenciar determinades aptituds i fins i tot compensar certes dificultats.

Del que realment estem convençuts, és de la importància de cultivar aquest temps, que representa un gran esforç per part de tots.

FORMA DE GESTIÓ

LA PLEC, SERVEIS DE LLEURE, serà l’encarregada d’organitzar, gestionar i cobrar les Activitats Extraescolars, així com la contracció del l’equip de monitors/es, per tant com a AFA, AMPA i/o Escola no us heu de preocupar de res. 

També fem Activitats Extraescolars de manera puntual a diferents Escoles sense que hagi de ser un servei integral.

COORDINACIÓ I MONITORATGE

Cada centre disposarà d’un/a coordinador/a amb un equip de monitors i monitores al seu càrrec. Aquests estan seleccionats/des assegurant-nos del seu compromís amb l’empresa i el centre.

 

COL-LABORACIONS

Col·laborem estretament amb el CONSELL ESPORTIU DE L’HOSPITALET I CLUB ESPORTIU ALHEÑA (per a les Activitats Esportives i Campus Esportius) i amb #MYSECONDLANGUAGE empresa amb una amplia experiència per a les Activitats Extraescolars d’Anglès i de Robòtica Educativa.

 

COMUNICACIÓ

Per a nosaltres la comunicació amb les famílies és un eix fonamental del nostre servei, aquest any com a conseqüencia de les mesures extraordinàries que han adoptat les Escoles a causa de la pandèmia i que dificultaran la relació diaria i directa hem decidit utilitzar TokApp Schol, una eina digital, gratuïta i segura que ens ajudarà a comunicar-nos de manera fluïda i àgil.

 

AMB LA COL·LABORACIÓ

TALLERS DE CUINA

PER L’ACTUAL SITUACIÓ DE PANDÈMIA, ARA PER ARA NO ES PODRAN REALITZAR ACTIVITATS AMB ADULTS A LES ESCOLES. ESPEREM PODER TORNAR EL MÉS AVIAT POSSIBLE A LA NORMALITAT.

Tallers MENSUALS, TRIMESTRALS O TEMÀTICS: FESTES DE FINAL DE CURS, SANT JORDI, NADAL… on aprendreu a fer receptes tant dolces com salades.

 

  • PA DE SANT JORDI
  • GALETES DE HALLOWEEN
  • CUPCAKES DE NADAL
  • NUGGETS CASOLANS
  • DECORACIÓ CUPCAKES
  • MAGDALENES DE CARNAVAL
  • MASSAPÀ
  • FEM PIZZA

…i molts més!!!!

 

Una activitat per llepar-se els dits! demana’ns informació!!!

ACTIVITATS PER PARES / MARES

PER L’ACTUAL SITUACIÓ DE PANDÈMIA, ARA PER ARA NO ES PODRAN REALITZAR ACTIVITATS AMB ADULTS A LES ESCOLES. ESPEREM PODER TORNAR EL MÉS AVIAT POSSIBLE A LA NORMALITAT.

ZUMBA

La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.

IOGA

En una època marcada per l’estrès, us proposem l’activitat de ioga per a pares i mares. El ioga, és una cura exquisida del cos, mantenint-lo sa i saludable, com a mitjà necessari per a obtenir l’harmonia i equilibri global de la persona.

TEATRE

D’una manera lúdica es podrà tastar les múltiples possibilitats de joc que es poden donar en l’espai teatral. El pare, mare… prendrà consciència de forma pràctica del que significa l’espai, la relació amb objectes, la interrelació, millorant la seva expressió corporal i oral.
La importància d’un nivell inicial és comprendre el fet teatral, millorar l’expressivitat, potenciar la creativitat, l’autoestima i el treball en grup.

Vols informació per a la teva escola?

CONTACTA AMB NOSALTRES

11 + 5 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat