EXTRAESCOLARS

Activitats Extraescolars

La proposta d’activitats extraescolars vol ser un complement en el procés de formació integral dels nens/es.

La proposta d’activitats per part de La PLec, Serveis de LLeure SL,  s’ha anat diversificant intentant cobrir inquietuds  de  la  canalla  i donar resposta a necessitats de servei a les famílies. Però la nostra proposta es basa sobretot en els anys d’experiència que portem treballant en aquest sector i la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats de les diferents escoles.

El  temps  de  lleure  ofereix possibilitats que no es troben dins el marc de l’horari escolar. En aquest temps podem  gaudir  d’una estona  de canalització  de l’escreix d’energia, desenvolupar  l’esperit de superació, potenciar determinades aptituds i fins i tot compensar certes dificultats.

Del que realment estem convençuts, és de la importància de cultivar aquest temps, que representa un gran esforç per part de tots.

FORMA DE GESTIÓ

LA PLEC, SERVEIS DE LLEURE, serà l’encarregada d’organitzar, gestionar i cobrar les Activitats Extraescolars, així com la contracció del l’equip de monitors/es, per tant com a AFA, AMPA i/o Escola no us heu de preocupar de res. 

També fem Activitats Extraescolars de manera puntual a diferents Escoles sense que hagi de ser un servei integral.

COORDINACIÓ I MONITORATGE

Cada centre disposarà d’un/a coordinador/a amb un equip de monitors i monitores al seu càrrec. Aquests estan seleccionats/des assegurant-nos del seu compromís amb l’empresa i el centre.

 

COL-LABORACIONS

 

COMUNICACIÓ

Per a nosaltres la comunicació amb les famílies és un eix fonamental del nostre servei. Creiem fermament que, una comunicació fluida amb les famílies, equip docent i AMPA’s/AFA’s ajuda a què l’activitat sigui exitosa.

 

ACTIVITATS PER PARES / MARES

ZUMBA

La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.

IOGA

En una època marcada per l’estrès, us proposem l’activitat de ioga per a pares i mares. El ioga, és una cura exquisida del cos, mantenint-lo sa i saludable, com a mitjà necessari per a obtenir l’harmonia i equilibri global de la persona.

TEATRE

D’una manera lúdica es podrà tastar les múltiples possibilitats de joc que es poden donar en l’espai teatral. El pare, mare… prendrà consciència de forma pràctica del que significa l’espai, la relació amb objectes, la interrelació, millorant la seva expressió corporal i oral.
La importància d’un nivell inicial és comprendre el fet teatral, millorar l’expressivitat, potenciar la creativitat, l’autoestima i el treball en grup.

Vols informació per a la teva escola?

CONTACTA AMB NOSALTRES

10 + 9 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat

Verificado por MonsterInsights