ESCOLA

AUSIÀS MARCH

Hola, què necessites?

CLICA LA IMATGE I MIRA QUE OFERIM:

SERVEI DE ACO-EXPRES I ACO-TARDA

Pot ser un espai dinàmic i amb un munt d’activitats diverses depenent de l’espai a utilitzar i del nombre d’usuaris. Aquest Servei pretén donar un plus de tranquil·litat a les famílies que per diferents circumstàncies no poden arribar a l’hora de la sortida dels infants, sabent que en tot moment els nenes i nenes estan ben atesos en un espai lúdic i educatiu.

extraescolars

La proposta d’Activitats Extraescolars vol ser un complement en el procés de formació integral dels nens i nenes. El Temps de Lleure ofereix possibilitats que no es troben dins el marc de l’horari escolar. En aquest temps podem gaudir d’una estona de canalització de l’escreix d’energia, desenvolupar l’esperit de superació, potenciar determinades aptituds i fins i tot compensar certes dificultats.

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

Parlem?

11 + 14 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat