ESCOLA

JOAN MARAGALL

NECESSITES AMPLIAR L’HORARI DES DEL PRIMER DIA DE CURS?

CLICA LA IMATGE I MIRA QUE OFERIM:

ACOLLIDA DE MATÍ I TARDA

Servei pensat per aquelles famílies que necessiten començar abans la jornada escolar. Pot ser un servei fixe (cada dia) o eventual.

Matí: Servei pensat com un espai tranquil i relaxat on preparar-se per començar la jornada.

Tarda: Aquest Servei pretén donar un plus de tranquil·litat a les famílies que per diferents circumstàncies no poden arribar a l’hora de la sortida dels infants, sabent que en tot moment els nenes i nenes estan ben atesos en un espai lúdic i educatiu.

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

La nostra raó de ser és oferir un servei de qualitat a totes aquelles les famílies que entenguin com nosaltres, que l’educació dels nostres nens i nenes no acaba en l’horari lectiu i que hi ha tot un món de possibilitats a oferir en l’àmbit del lleure.

És per aquest motiu, que us volem presentar les Activitats Extraescolars per al proper curs 2022/23. La proposta d’Activitats Extraescolars vol ser un complement en el procés de formació integral dels nens i nenes. El Temps de Lleure ofereix possibilitats que no es troben dins el marc de l’horari escolar.

       ZUMBA ADULTS

VINE I PASSA UNA BONA ESTONA, MENTRE CREMES CALORIES I ET POSES EN FORMA!!!

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

Parlem?

15 + 2 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat