ESCOLA

JOAN MARAGALL

Hola, què necessites?

EL CASALET DE JUNY’21

A partir del 7 de juny s’inicia el període de Jornada Intensiva a l’Escola. L’horari lectiu passa a ser de 9h a 13h i el Servei de Menjador de 13h a 15:30h. Us oferim doncs, un Servei d’Acollida per ampliar la jornada dels vostres fills i filles de l’Escola. L’horari del “Casalet de Juny” és de 15:30h a 16:30h, en aquesta estona es faran tallers de Robòtica, manualitats, jocs, conta contes….

SI HO NECESSITES NO HO DUBTIS, APUNTA’T!

 

acollida

Servei per aquelles famílies que han de començar la seva jornada laboral abans de l’inici de l’horari lectiu. De dilluns a divendres de 8 a 9.

AVÍS

extraescolars

Oferim un ventall de possibilitats que s’adapten a cada escola i cada infant: esportives, artístiques, idiomes, tecnologia… tria la que més t’agradi!

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

Parlem?

12 + 11 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat