EL CASALOT FEP TECLA SALA

PER INFANTS I JOVES DE PRIMÀRIA I L’ESO

Benvingudes i benvinguts a:

Inscripcions tancades el 21 d’abril de 2024, a partir d’aquesta data qualsevol inscripció restarà subjecta a disponibilitat i tindrà un recàrrec de 6€.

Per saber disponibilitat envia un correu a: casalpausans@gmail.com

Descobreix el Centre d’Interès del Casalot 2024.

Aquest vídeo et transportarà cap a un món ple de misteri, aventura i diversió, i t’ofereix una visió exclusiva del que tenim preparat per a tu aquest estiu.

Si encara no l’has vist, no esperis més! 

TENS FILLS O FILLES A INFANTIL?

Consulteu les opcions i avantatges del Casal del Pau Sans i Joan Maragall, per germans i germanes d’infantil, (descomptes i servei d’acollida gratuïta).

Descobreix el Casalot 2024: Informació Essencial i Inscripció

Benvinguts a la nostra secció d’informació sobre el Casal d’Estiu 2024! Aquí teniu tota la informació que necessiteu per planificar l’estiu perfecte per als vostres fills i filles, feu clic sobre les imatges:

Reunió del Casal: Feu clic a la imatge per accedir a la informació presentada a la reunió del Casalot 2024, incloent-hi palnning d’activitats, les excursions, sortides, tallers, els preus i molt més.

Dia a Dia del Casalot: Descobriu què fem i com ho fem al nostre Casalot. Trobareu informació detallada sobre  el funcionament general del Casal.

Inscripció: Voleu inscriure els vostres fills/es al nostre Casalot? Feu clic aquí per obtenir tota la informació sobre com i quan fer la inscripció. Us guiarem i us indicarem què necessiteu tenir a mà per completar el procés amb èxit.

Inscripcions tancades el 21 d’abril de 2024, a partir d’aquesta data qualsevol inscripció restarà subjecta a disponibilitat i tindrà un recàrrec de 6€.

Per saber disponibilitat envia un correu a:

laplecteclasala@gmail.com

Ara teniu tot el que necessiteu per preparar-vos per un estiu ple de diversió i aventures al nostre Casalot d’Estiu 2024! Si teniu alguna pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos! laplecteclasala@gmail.com

PERQUÈ JUNTES I JUNTS:

Verificado por MonsterInsights