EL CASALOT ESCOLA PAU SANS I JOAN MARAGALL

PER INFANTS I JOVES D’INFANTIL,  PRIMÀRIA I L’ESO

Benvingudes i benvinguts a:

Descobreix el Centre d’Interès del Casalot 2024.

Aquest vídeo et transportarà cap a un món ple de misteri, aventura i diversió, i t’ofereix una visió exclusiva del que tenim preparat per a tu aquest estiu.

Si encara no l’has vist, no esperis més! 

Descobreix el Casalot 2024: Informació Essencial i Inscripció

Benvinguts a la nostra secció d’informació sobre el Casal d’Estiu 2024! Aquí teniu tota la informació que necessiteu per planificar l’estiu perfecte per als vostres fills i filles, feu clic sobre les imatges:

Reunió del Casal: Feu clic a la imatge per accedir a la informació presentada a la reunió del Casalot 2024, incloent-hi palnning d’activitats, les excursions, sortides, tallers, els preus i molt més.

Dia a Dia del Casalot: Descobriu què fem i com ho fem al nostre Casalot. Trobareu informació detallada sobre  el funcionament general del Casal, Horaris, LA NIT, Colònies…

Com i quan fer la inscripció: Voleu inscriure els vostres fills/es al nostre Casalot? Feu clic aquí per obtenir tota la informació sobre com i quan fer la inscripció. Us guiarem i us indicarem què necessiteu tenir a mà per completar el procés amb èxit.

Inscripció Directa: Si ja teniu tota la informació i esteu llestos i llestes per inscriure els vostres fills/es al Casalot, feu clic aquí per anar directament al formulari d’inscripció en línia. Consulteu el Com i quan fer al isncripció, per saber que cal tenir a mà en el moment de fer-la.

Ara teniu tot el que necessiteu per preparar-vos per un estiu ple de diversió i aventures al nostre Casalot d’Estiu 2024! Si teniu alguna pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos! casalpausans@gmail.com, laplecjoanmaragall@gmail.com

PERQUÈ JUNTES I JUNTS:

Verificado por MonsterInsights