FEP

SANTA TERESA DE LISIEUX

Hola, que necessites?

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A L’ESCOLA GRAN

TEATRE INFANTIL I PRIMÀRIA

El teatre enforteix el treball en equip, promou la confiança i desenvolupa la participació. Per mitjà del llenguatge oral i corporal, els infants aprenen més de si mateixos i dels altres, a la vegada que superen possibles sentiments d’inseguretat.

TEATRE INFANTIL I PRIMÀRIA

MINIZUMBA: A través dels exercicis de psicomotricitat els petits es relacionen amb els altres, conscienciant-se del propi cos i dominant l’equilibri, adquireixen un control de la respiració i de les diverses coordinacions motores, desenvolupen la iniciativa pròpia i el ritme, mitjançant jocs i coreografies de ball.

DANCE-MIX: Barreja de ritmes i estils, on treballarem el ritme, la coordinació i l’harmonia del cos amb la música.

TEATRE INFANTIL I PRIMÀRIA

Colors, cartolines, cola o materials reciclats són algunes de les eines que els nens utilitzaran per desenvolupar la creativitat i crear divertides manualitats.

Fomentant la psicomotricitat fina i la imaginació, els nens crearan veritables obres d’art!

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

Parlem?

13 + 11 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat

Verificado por MonsterInsights