FEP

SANTA TERESA DE LISIEUX

Hola, que necessites?

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A L’ESCOLA GRAN

TEATRE INFANTIL I PRIMÀRIA

El teatre no només és una forma d’entreteniment, sinó també una potent eina d’aprenentatge i creixement personal. Al nostre programa d’extraescolar de teatre, els infants tenen l’oportunitat d’explorar i experimentar amb el llenguatge oral i corporal, fomentant així el desenvolupament de habilitats essencials com la confiança, la comunicació i la empatia.

Mitjançant activitats interactives i dinàmiques, els nostres alumnes descobreixen la seva veu i el seu cos com a instruments d’expressió. Aprenen a treballar en equip, a escoltar i a respectar les opinions i les idees dels altres. A través de jocs de rol i improvisació, superen possibles barreres i inseguretats, guanyant progressivament confiança en si mateixos i en les seves capacitats.

MINIZUMBA I DANCEMIX

MINIZUMBA, Infantil: A través d’exercicis de psicomotricitat específics, els més petits entren en contacte amb el seu cos i amb els altres. Aprendre a controlar el seu equilibri, dominar la respiració i coordinar els moviments són només algunes de les habilitats que adquireixen en aquesta Activitat. A més, mitjançant jocs i coreografies de ball, fomentem la seva iniciativa i el seu ritme, creant un entorn lúdic i estimulant que els convida a explorar i divertir-se.

DANCE-MIX, Primària: En aquesta Activitat, barregem diferents ritmes i estils de música per treballar la coordinació i la harmonia corporal dels alumnes de primària. Treballem el ritme a través de moviments diversos, creant un espai on poden expressar-se lliurement i gaudir de la música mentre desenvolupen habilitats físiques i artístiques.

BALLET INFANTIL I PRIMÀRIA

Endinsa’t en el món de la dansa a la nostra Activitat Extraescolar de ballet per a infants de infantil i primària. Amb una combinació de diversió i aprenentatge, els nostres alumnes descobreixen la bellesa i la disciplina del ballet.

A través de sessions dinàmiques i estimulants, els nostres infants exploren les tècniques fonamentals del ballet, treballant la postura, la coordinació i la concentració. A més, fomentem la seva creativitat i expressió personal, permetent-los desenvolupar-se tant artísticament com físicament.

estem a la teva disposició

Si tens algun dubte o vols comentar-nos alguna cosa estem a la teva disposició.
Envia’ns els teus comentaris i et respondrem al més aviat possible.
T’escoltem …

Parlem?

1 + 11 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat

Verificado por MonsterInsights