la plec lleure educatiu casal extraescolars satnta teresa de lisieux joan maragall pau sans provença milagros consarnau

ELS NOSTRES CASALS

SOM EL CASALOT!

I 20 ANYS DESPRÉS, SEGUIM CONSTRUINT L’ESTIU!

MIRA QUI SOM

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

La Plec, Serveis de Lleure, ha realitzat, amb èxit, Casals d’Estiu des de fa 20 anys.

La nostra proposta és molt clara:  oferim un Casal on no només els nens i les nenes venen a jugar i a passar l’estona, sinó que a més a més aprenguin coses i sobretot aprenguin educació en valors.

A diferència de moltes altres propostes que veureu, nosaltres oferim un Casal diferent, temàtic, amb moltes sortides que normalment els nens i les nenes no fan amb les famílies i fugint totalment de la manera tradicional de fer els Casals, oferint tan sols, platja i piscina, i alguna sortida al parc del costat de l’escola. 

Cada any, hem procurat trobar un centre d’interès atractiu per als nens i nenes, adaptant totes les sortides a aquest tema. Dins del centre d’interès, dividim cada setmana en un sub-centre, per fer més fàcil i entenedor  quin és el fil conductor del Casal.

2 SORTIDES SETMANALS, TALLERS TEMÀTICS, XERRADES MAGISTRALS, TEATRE,  MANUALITATS, JOCS, “LA NIT”, SAMARRETA TEMÀTICA, PLATJA, PISCINA… I MOLT MÉS!

Quan presentem un projecte, ho fem ja amb una planificació prèvia i un centre d´interès definit, desenvolupat i detallat,  amb totes les activitats i sortides programades ja incloses en el preu.

NENS i JOVES

Al 2019, 440 nens i joves van a gaudir dels nostres Casals i Campus d’Estiu!
T’HO PERDRÀS EL PROPER ESTIU?

Tot això a un preu assequible i facilitant el pagament en tres vegades.

  • Oferim preu per setmanes o un preu amb descompte per realitzar el Casal sencer.
  • Oferim també anar de colònies els últims tres dies de Casal.
  • L’Horari del Casal és: de 9:00h a 14:00h (excepte els dies d’excursió que tornem a les 16:30).
  • Servei de Menjador: de 14:00h a 16:30h
  • Servei d’Acollida: de 8:00h a 9:00h, amb preu per setmanes, o amb descompte pel Casal Sencer.
  • Casal d´Estiu
  • Casal de Setembre
  • Casal de Nadal
  • Casal de Setmana Santa

MONITORS /ES

Seguint la ràtio marcada pel NOU DECRET DEL LLEURE QUE VA ENTRAR EN VIGOR  L’1 DE NOVEMBRE DE 2016. 

Els monitors que ofereix La Plec, són monitors amb una llarga experiència en el món del lleure, i la majoria d’ells i elles, són titulats i titulades.

Tots/es ells/es tenen un grau d’implicació màxim, en la seva feina. Saben perfectament quines són les seves tasques i segueixen la línia educativa de l’escola i de l’empresa.

CONTACTA AMB NOSALTRES

8 + 11 =

En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de La Plec, Serveis de Lleure. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@laplec.cat.